• Bine ati venit!

Sfaturi de cumparare si instalare pavele

Descopera beneficiile utilizarii pavajelor de beton pentru o pasarele și obținerea de sfaturi de instalare și întreținere. Pavele din beton vă oferă posibilitatea de a forma alei cu configurații de curbe blânde și să le facă orice lățime doriți . De asemenea, acestea vă permite să reproduceti aspectul tradițional de piatră sau cărămidă, pasarelă naturala ,  venind într-o gamă mai largă de culori și forme . Pavele din beton sunt versatile și de lungă durată . Ele se potrivesc perfect pe mai multe tipuri de peisaje, adaugand valoare domiciliului. Pavelele din beton,  de asemenea, ajuta la definirea paturilor de plantare, ceea ce le face ideale pentru ambele căi, de gradina si intrari . Dacă sunteți îngrijorat cu privire la rezistenta la alunecare, sa stiti ca multe pavele sunt disponibile cu finisaje texturate pentru a îmbunătăți tracțiunea. Am pavele la propria mea casă și nu s-au constatat ca acestea sa fie alunecoase. Unul din neajunsurile de pavelelor este costul, care tinde să fie putin mai mare decât betonul decorativ turnat pe loc. Folosirea pietrei naturale este una dintre alegerile cele mai costisitoare , urmate de pavele si betonul ștampilat. Spre deosebire de beton turnat – în – loc, pavelele din beton pot  fi mutate imediat după instalare.

• Pregătirea corectă a instalarii pavelelor de beton este o necesitate;

Este nevoie de o bază de pietriș compactat de 4 inci pentru alei pietonale finisor-trafic. Pe partea de sus a acestei baze de pietriș ar trebui să fie un strat de 1 cm de nisip de construcții. Pavelele trebuie tăiate, asta in cazul in care nu sunt marginite de beton sau un alt produs solid.

• Utilizați pavele din beton, cu o rezistenta la compresiune de minimum 8.000 psi și o rată maximă de absorbție a apei de 5%.

• Utilizarea pavelelor colorate mai inchise pentru trotuare ajuta la topirea zăpezii mai repede și ascunde petele.

• Evitați alegerea unei forme și a unui model, care va necesita o mulțime de tăieri pentru a se potrivi spațiului dvs., care poate crește costurile de instalare.

• Pentru a se potrivi cu traficul mediu pietonal, evitati configurațiile de pasarele înguste, realizati lățimi de cel puțin 3 metri.

oferte speciale

top produse