Totul despre gardurile din beton

Gardurile din beton s-au raspandit peste tot in Europa de est in perioada epocii de aur a socialismului.

Desi tiparele erau putine si lipsite de imaginatie, gardurile gri din beton aveau mare succes datorita pretului mic si a rapiditatii de asamblare.

Multe dintre gardurile de atunci rezista si azi, desi s-au scurs foarte multi ani.

Odata cu nasterea noilor tipuri de garduri si mai ales dupa perioada comunista, cererea pentru garduri de beton s-a marit substantial. Gardul prefabricat din beton poate fi socotit o solutie ideala pentru o imprejmuire eleganta, eficienta, solida, rapida si cu costuri mici de intretinere, ce rezista mai bine de o jumatate de secol.

Betonul gardului prefabricat contine materii prime speciale si aditivi de ultima generatie. Elementele de gard prefabricat pot fi interschimbabile datorita dimensiunilor modulate. Gardurile decorate prefabricate sunt rezistente la fenomenul de inghet-dezghet repetat. Gardurile din beton sunt simplu de asamblat, fiind constituite din module tip lego.

Elementele de gard prefabricate pot fi colorate la solicitare cu vopsea lavabila de orice nuanta. Gardurile din beton pot fi intrebuintate atat pentru ingradiri laterale, cat si pentru fatade, avand astfel posibilitatea de a decide functionalitatea lor.

Gardul din beton a aparut cu multi ani in urma in perioada interbelica. Gardurile prefabricate din beton sunt solutia cea mai rapida de realizare, sunt viguroase, rezistente, nu impun o intretinere deosebita, au un aspect variat si pot fi individualizate.

profilul exact, bine definit al elementelor permite o asamblare usoara si o prindere ferma. Armatura rezistenta a gardurilor din beton, atat in placi cat si in stalpi, suprafata neteda, dobandita prin prelucrarea corecta a materiei prime si vibrarea corecta a produsului va garanta ca un gard fabricat sa dureze o viata.

Comments are closed.