Produsele decorative prefabricate, cum ar fi pavajele din beton sunt realizate prin turnarea de beton intr-o varietate de forme. Nuantarea se adauga pentru a produce diferite culori si nuante.

Betonul este diferit de produsele realizate din piatra de pavaj prin faptul ca sunt uniforme in forma si dimensiuni. Acest lucru permite instalarea cu minim de taiere. Dimensiunea lor uniforma simplifaca deasemenea procesul de planificare si cumparare.

Modelele de pavaje sunt limitate doar de imaginatia dumneavoastra. Cu ajutorul pavelelor este foarte simplu sa maximizati spatiul de locuit in aer liber, obtinand si un design care sa se muleze pe gradina dumneavoastra. Puteti de exemplu sa realizati o pasarela pitoreasca intr-o frumoasa gradina cu verdeata. Cu o larga varietate de culori si modele aveti posibilitate nelimitata sa sporiti frumusetea gradinii dumneavoastra asociind in acelasi timp spatiile verzi cu aleile de gradina. De la alei pietonale, drumuri de masina,zone de relaxare, piscine, spatii de gratar, locuri de joaca pentru copii, pana la orice forme de amenajare din imaginatia dumneavoastra puteti conta pe flexibilitatea culorilor si modelelor date de pavele. Pavajele di beton pot rezista factorilor externi de distrugere cum ar fi vreamea apa sau traficul auto de mare tonaj. In plus ele sunt concepute sa reziste la inget dezget ceea ce le face o alegere buna atat pentru climate reci cat si pentru zone calduroase.

Comments are closed.