Montarea pavajului

Pavelele reprezinta in ziua de azi o moda, tot mai convenabila, necesara, durabila si placuta. Detinand tipare speciale si bine realizate, asamblarea pavajelor se face cu lejeritate, montarea putand fii desfasurata manual, rezultand asadar o suprafata mai rezistenta si mai solida decat asfaltul.
Spre deosebire de asfalt, care dupa turnare trebuie lasat sa se usuce, intinderile
invelite cu pavele se pot intrebuinta imediat dupa montare. Intrebuintarea pavajelor ofera aerisirea pamantului si un drenaj eficint gratie rosturilor dintre ele.

Pretul intretineriimentinerii si schimbarii pavajelor este redus, fiind o investitie pe termen lung, in comparatie cu asfaltul.

Pentru inlocuirea pavajelor, trebuie numai sa eliminati nisipul dintre rosturi,
dupa care paveaua se poate extrage cu o unealta sau chiar cu mana. Pavajele trebuie sa fie montate cu un anumit grad de aplecare, in asa fel incat
sa se poata scurge apa, pentru evitarea constituirii mucegaiului. Nisipul intrebuintat la montarea pavajelor poate fii redus de catre actiunea vantului
ori apei, fiind astfel util sa fie intregit dupa un anumit timp.

Se pot realiza pavele ieftine in functie de cotatia pretului la materia prima. In principal indicatorul pret pavaj este dat de costul cimentului.

Incercati sa folositi pavele atunci cand trebuie sa va imbunatatiti curtea gradina sau alta locatie din proprietatea dumneavoastra. O sa fiti cu certitudine satisfacuti de usurinta in curatare si intretinerea acestora.

Comments are closed.