Pavele ieftine

Folosirea pavajelor reprezinta varianta cea mai buna in decoratiuni exterioare curti, gradini, trotuare, drumuri, spatii comerciale, etc.), atat din privind calitativ, cat si estetic. Pavelele, prin variatia culorilor si formelor deosebite, se integreaza usor in arhitectura constructiilor. Fiind realizate dintr-un material omogen si dens, pavelele au o durabilitate foarte buna si o rezistenta crescuta la traficul intens si greu. Pavelele sunt usor de desfacut,  inlocuit si reconditionat, datorita faptului ca sunt montate pe un strat de nisip.

Se pot produce pavele ieftine in raport cu variatia pretului la materia prima. In principal indicatorul pret pavaj este dat de pretul cimentului.

In continuare vom vorbii despre pavajul eco

Pavajul Eco este creat special pentru intercalarea frumusetii pavelelor cu prospetimea gazonului . Zonele astfel amenajate au un rol important in protejarea gazonului, fiind posibil in acelesi timp tranzitarea si stationarea autoturismelor pe suprafata pavata. Pavajul eco este folositor si pentru amenajarea zonelor imediat apropiate pomilor, ele favorizand patrundereainfiltrarea apei catre radacina pomului. Pavelele eco sunt nu de putine ori folosite in imprejmuirea copacilor in imediata apropierii atrotoarelordin marile orase. El se mai foloseste si pentru combinarea gazonului cu suprafate pavate in parcuri, gradini private, institutii si alte locatii unde este permis traficul auto. In acest felputem avea o zona verde in care este permis traficul auto fara ca, gazonul sa fie afectat la contactele auto.

Dezavantajul acestui pavaj ar fi ca nu poate fi folosit singur pentru aleeile pietonale deoarece ar creea mari probleme in deplasare in special doamnelor si domnisoarelor care poarta tocuri. Folositi acest tip de pavele doar pentru traficul auto sau in combinatie cu pavelele obijnuite

0 Responses

  1. […] de curatat pavele se aplica folosind o matura un trafalet sau o pensula. Uncategorized May 3rd, 2012 admin […]

  2. […] cu un furtun de gospodarie cu un dispozitiv de pulverizare pentru a dezinfecta pietrele de  pavele in mod regulat. Dezinfectarea periodica va mentine in stare normala pavelele pentru o lunga […]