Despre pavaje

Pavajele sunt concepute dintr-o diversitate de materiale, mai ales din piatra naturala, caramida si beton si sunt intr-o mare diversitate de forme, stiluri si nuante. Pavajele sunt foarte bune pentru a realiza ambianta recomandabila pentru stilul dumneavoastra de viata in aer liber. Pavelele sunt relativ ieftine si facil de asamblat de catre propria persoana, doar cu cateva sfaturi si orientari generale.

Chiar daca suprafata gradinii dumneavoastra se gaseste intr-o zona umeda sau nisipoasa, la campie sau la munte, pavelele pot oferi o solutie pe termen lung si decorativa la orice peisaj. Pavajele solicita putina intretinere, reparatii si sunt usor de schimbat, fiind o intregire perfecta pentru gradina sau curtea dumneavoastra.

Cand aducem vorba de pavele, materialele naturale sunt una dintre cele mai mari tendinte in acest moment. Pavelele din piatra creaza un aspect elegant minimalist si atemporal, care se adapteaza oricarui stil de locuinta si care pot fi folosite mereu in gradina.

Pavelele nu trebuie gandite numai ca un design exterior, zona pavata trebuie planuita ca o incapere foarte mare de relaxare. Una dintre cele mai mari tendinte ale momentului, in ceea ce priveste pavelele, este combinarea zonelor interioare cu cele in aer liber pentru a crea un spatiu mare. O noua tendinta este aceea de a folosi pavele reciclate pentru spatiile in aer liber.

Pavajele reciclate sunt disponibile in toate materialele, dimensiunile si tonurile. Este necesar sa se aleaga pavelele care actioneaza in armonie cu coloritul locuintei. Pavajele functioneaza foarte bine atunci cand nuantele lor se imbina cu cele ale imprejurimilor. Spre exemplu, in cazul in care locuinta dumneavoastra este albastra,  este indicat intrebuintarea pavajelor in culori de albastru sau gri. Utilizarea pavajelor colorate inlatura plictiseala si reinvie culorile din orice curte sau gradina, ajutand la eliminarea suprafetelor in care o singura culoare devine anosta.

Comments are closed.