Design exterior cu pavaje

Realizate din materiale naturale, cum ar fi calcarul, piatra, ardezie, granit sau din material fabricat, caramida si beton, pavele nu plesnesc asa cum se intampla cu placile de beton, si sunt mult mai solide. Pentru felurite trebuinte de amenajare a gradinii, curtii sau altor tipuri de suprafete din jurul casei, exista mai multe motive pentru a intrebuinta pavele de beton turnat, aducand insemnatate si splendoare suprafetei detinute. Cateva dintre aceste motive ar fi:

 

  • Versatilitatea pavajelor – piatra naturala, caramida, beton, terase, piscine, alei si pavilioane, dreptunghiular, de forma alungita sau patrat, oricare este intentia dumneavoastra, pavelele dau versatilitate in material, functie si design.

 

  • Posibilitati nemarginite de design – cand vine vorba de design, cerul este limita pentru pavaje. Nu exista limita la stilul arhitectural, forma si posibilitati de model la pietrele de pavaj.

 

  • Intretinere redusa – facil de mentinut, curatat si schimbat, pavelele raman rezistente si puternice odata cu trecerea vremii.

 

  • Rezistenta si durabilitate – in comparatie cu omologul sau turnat, pavele din beton rezista la crapare, la conditii meteorologice dure. Pavajele din piatra pot detine ponderea masiva in spatiile cu trafic intens si rezista la aproape toate conditii meteorologice.

 

  • Plimbare fara pericole – in gradina, pavele asamblate perfect ajuta la prevenirea alunecarii si impiedicarii, putand fi astfel asamblate la piscina sau in orice locatie din jurul casei dumneavoastra.

 

  • Multitudinea de nuante – nimic nu se aseamana cu nuanta de rosu de nisip in gradina dumneavoastra sau tonul de aur pe aleile din gradina dumneavoastra, toate acestea contrabalanseaza minunatele apusuri de soare cu o gradina in plina floare. Unul din beneficiile suplimentare ale pavelelor sunt nuantele numeroase, ciocolata, maro, teracota, nisip auriu, rugina, gri prafuit, cositor alb, verde de padure, castan si rosu.

 

 • Frumusete si personalitate – pavele dau o nota personala spatiului din apropierea casei, facand privelistea deosebita si functionala.

Comments are closed.