Ce optiuni am in alegerea pavelelor

Turnatorii de pavaje joca un rol imprtant in luarea unei decizii referitor la ce fel de suprafata cu pavele vi se potriveste in gradina sau curtea dumneavoastra. Nu pregetati sa cereti sfaturi si mai ales poze cu pavjele realizate. Astfel veti avea o alta forma asupra felului in care va arata locatia dumneavoastra alee gradina sau oricare suprafata cu pavele.

Indiferent daca locatia dumneavoastra se afla intr-o zona umeda sau nisipoasa, la campie sau la munte, pavelele pot oferi o solutie pe termen lung si foarte placuta la orice peisaj.

Sfaturile care se pot da in cautarea pavajelor sunt acelea ca trebuie avut grije la alegerea coloritului. De obicei se aleg nuante care lucreaza in armonie cu coloritul casei. Pavajul nu trebuie ganditPavelele nu trebuie gandite exclusiv ca un design exterior, zona cu pavele trebuie creata ca o camera imensa de odihna.

Exista o gama larga de locatii unde se pot folosii pavelele:

 

  • drumuri de masina

 

  • alei

 

  • gropi de deseuri menajere

 

  • sobe interioare

 

  • bucatarii in aer liber

 

  • piscine in aer liber

Proprietarii de case nu sunt in cautarea unei simple suprafete pavate ci mai degraba a unei camere exterioare plina de viata. Petrecerea timpului in aer liber este o tendinta puternica mai ales in zilele calduroase de vara. Pe plan extern se vede un interes in crestere a bucatariilor barurilor si a altor forme de mobilier extern realizat din pavele.

Pavajele sunt formate din pavele cu stratul de uzura realizat printr-o combinatie de doua, trei sau mai multe culori, in cantitati diferite din fiecare culoare. Amestecul de culori se omogenizeaza bine impreuna si dau o zona cu un amestec interesant si plin de viata. Aceste pavele colorate alunga monotonia si reinvie culorile din orice curte sau gradina, ajutand la eliminarea zonelor in care o singura culoare devine monotona.

Comments are closed.