Betonul in pavaje

Pavajele din beton ne ofera o multitudine  de solutii de decorare personalizate si diversificate prin culoare, forma si tipuri de intindere disponibile. Aceste pavaje pun in evidenta zona exteriora. Betonul este un preparat veritabil si este cel mai folosit produs in constructii la nivel mondial. Acest lucru se datoreaza pe de o parte naturaletii sale, dar si trainiciei deosebite pe care o probeaza de fiecare data.

Astfel putem sa admiram chiar si in zilele nostre Pantheonul din Roma, zidit din beton in urma cu 2000 de ani.

Betonul inseamna de fapt o mixtura inteligenta din var, ciment si apa, iar  in functie de produsul final dorit, se adauga si alte agregate, cum ar fi nisip sau pietris.

In procesul de fabrictie al produselor se adauga pentru fiecare sortiment in parte aditivi, care sa mareasca gradul de rezistenta al pavajului, si pigmenti de culoare, care ofera suprafetei amenajate un plus de nuanta.

Betonul este realizat din materiale naturale, are o dilatare scazuta la temperaturi mari si se contracta putin la temperaturi scazute.

Deasemenea, odata cu trecerea timpului, pavelele din beton isi formeaza patina, fapt ce le confera o atmosfera mai prietenoasa, dar si autentica, precum si senzatia ca betonul traieste.

Deasemenea, pavelele din beton sunt un material ecologic, convergent cu mediul inconjurator atat pe durata  productiei cat si a utilizarii sale, si se recicleaza foarte usor in totalitate.

Olimpiada Prod produce si comercializeaza pavele, pavaje, garduri si borduri la cele mai bune preturi. Ne gasiti la adresa  Str. Fortului Nr. 31, Ilfov, Chitila-Rudeni Bucuresti Sector 6.

Comments are closed.