Avantajele pavajului din beton

Modernizarea zonei din fata casei si curtii cu pavaje din ciment este avantajoasa si benefica,  pentru ca ele ofera o paleta diversificata de forme, culori si modele create pentru alei si drumuri de masini.

Decopertarile nu sunt un impediment in momentul in care utilizam suprafete pavate din beton.  La sfarsitul lucrarilor de degajare a terenului vom avea acelasi decor ca si inainte. Imaginativa ce inseamna sa decopertati o suprafata betonata

Pavelele din nisip si ciment rezista la oscilatii mari de grade celsius. Aderenta si durabilitatea sporita, datorita carora se evita spargerea pavelelor si redimensionarile, sunt avantaje definitorii pentru pavajele din beton.

Frumusetea pavajelor este pe termen lung, confera o vizualizare deosebita si ii garanteaza un aspect deosebit, iar intretinerea lor este foarte usoara,putand fii indepartate chiar si cele mai rezistente pete, cum ar fi ulei, vin, etc.

Pavajul se monteaza pe pat de nisip scazand cu multinvestitia.Se monteaza usor,putand sa faceti acest lucru si singuri alegand modelul pe care il aveti.
Ofera siguranta contra alunecarii de tern. Pavelele pot fi indepartate cu usurinta in momentul cand avem nevoie (de exemplu.spargeri de conducte), iar apoi se pot aranja in acelasi fel fara pierderi. Ofera drenarea apei si aerisirea solului din cauza rosturilor de cca 2-3 mm care se formeaza intre piese.

Pavajele sunt recomandate pentru:

 

    • Alei, terase, trotuare, trafic pietonal si mujlociu;

 

    • Placarea semineului, a gardului sau a soclului casei.

Placajul este obtinut din beton aditivat, ceea ce confera rezistenta la intemperii, un sistem de montaj facil (se monteaza ca si faianta, cu adeziv) creand astfel un aspect rustic si elegant.

Europrodgrup produce si comercializeaza pavele, pavaje,  si borduri la cele mai bune preturi. Ne gasiti la adresa  Prelungirea Andronache Sos Stefanesti nr 81(capatul RATB – autobuz 153 in incinta Fermei de pui) , Voluntari,Ilfov

Comments are closed.