Forme si dimensiuni la pavelele de beton

Unul dintre beneficiile pavelelor din beton este acela că ele sunt realizate în multe forme, dimensiuni si culori. Acest lucru va ofera posibilitatea sa alegeti modele diferite de pavele de beton pentru următoarea aleea, pasarelă, terasă, punte, piscina sau proiect de grădină / peisaj. Acest lucru este benefic, spre deosebire de plăcile de beton si asfalt, care sunt relativ limitate în modele si materiale.

Alegerea formei pavelelor potrivite și mărimea pentru dvs. depinde de câțiva factori. Cel mai important factor tine de propriile gusturi si stil. Anumite tipuri de proiecte , cum ar fi pasarele necesită anumite forme și modele . Astfel , veți dori să verificați cu un profesionist pentru a vă asigura că ati facut alegerea potrivita pentru dumneavoastra. Nu uitați că puteți amesteca, de asemenea, forme și mărimi pentru a forma o cantitate aproape nelimitată de modele si desene .

Țineți minte că forma și dimensiunea pavelelor de beton selectate pot avea un impact profund asupra design-ul dorit. Pavele dreptunghiulare pot fi aranjate in forme diferite prin varierea dimensiunilor pavelelor de beton. Pavele dreptunghiulare pot fi găsite în lungime de raporturi lățime de 2:1, 3:1 și 3:2, în funcție de aspectul dorit. Pavele de beton dreptunghiulare cele mai multe disponibile în comerț sunt dotate cu vârfuri rotunjite, ceea ce înseamnă că nu sunt dreptunghiuri perfecte, ci mai degrabă sunt dotate cu marginile ușor curbate.

Pavele decorative poate se pot realiza in diferite forme, marimi si stiluri, în funcție de destinația lor și de aspect. Această categorie de stiluri la pavelele de beton include forme non-standard și forme complicate, pavele care imita alte materiale si pavele cu modele texturate. Există o serie de alte forme geometrice care se pretează în mod natural la pavaj, deși pavele dreptunghiulare sunt mai simplu de fabricat.

Comments are closed.