DECORAREA CU PAVELE DE BETON COLORATE

Culoarea este un instrument de decorare puternic, care se poate extinde vizual adaugand impresia de lumină sau de adâncime, caldura sau racoare . Selecție de culoare este o problemă importantă care nu trebuie trecute cu vederea în orice design în aer liber, pentru că ceea ce se vede la tonurile naturale în pavaje este de fapt, un gram de galben, roz, maro sau piatră. Încercați să alegeți pavele cu tonuri similare pentru un efect de coordonare.

Culorile deschise reflecta lumina și deschid o zonă, în timp ce tonurile mai inchise absorb lumina facand domeniile sa apar mai mici. Tonurile palide vor ridica vizual o zonă umbrită , mai inchisa. Cele mai recente tendințe de culoare sunt culorile naturale și neutre ușoare,  aducând în minte conotații de nisip, scoici și modul de vacanță .

Spațiu în aer liber trebuie să spună imediat ” liniște ” și ” relaxare ” și tonuri de nisip naturale, cu siguranță, care vă dau un inceput promitator! Pentru alegerea pavelelor de beton colorate este bine sa selectați nuantele care se armonizează cu zona.
Evita monotonia prin combinarea a două sau mai multe culori. Una dintre cele mai populare schemele de culori alese folosite pentru drumurile de acces îmbină cele mai bune caracteristici ale culorilor monotone si culori multiple.

Schimbarea texturii pavelelor pot adăuga, de asemenea, interes si frumusete. Suprafețe netede, rotunjite, ar trebui să fie utilizate pentru spatiile pentru drumurile de acces, de joaca sau pentru bicicleta. Suprafețe zimțate, rugoase pot fi utilizate în zonele cu mai puțin trafic pentru a crea un accent sau o frontieră. Modelele alese vor crea iluziile necesare pentru aspectul pe care încercați să-l realizati.

Comments are closed.