Cum sa curatam pavelele de beton?

Curățarea pavele din beton este relativ usoara. Tot ce ai nevoie este o câteva ore pentru a face pavele de beton arate la fel de bine ca cele noi. Maturarea pavelelor de beton. Este important sa înlăturati murdăria de pe caile de acces sau resturile de pavele în mod regulat, pentru a nu se forma petele greu de eliminat.

Folosirea furtunului de gradina. Puteți elimina murdaria cu ajutorul jetului de apa. Dacă veti curăța pavele de beton în mod regulat, va fi suficient pentru a le menține si pentru  îndepărtarea petelor plictisitoare.

O spălare sub presiune poate elimina mușchii și murdărie, încorporate în pietre. Crearea unei soluții de curățare. Se amestecă apă și detergent de vase pentru a crea o soluție de curățare simplă. Pete scrub. Utilizați soluția pentru a curăța petele rezistente, cum ar fi urmele de anvelope. Se aplică presiune în funcție de necesități.

La fiecare doi ani, ar trebui să se pună solutie de etanșare pe pavele de beton. Acest lucru va ajuta sa le pastrati ca noi și mai ușor de curățat. Dacă utilizați solutie de etanșare le puteți curăța de obicei, doar cu apă.  Petele de ulei se pot indeparta folosind o soluție speciala.  Atunci când nu se poate scoate o pata, înlocuiți pur și simplu pavelele. Acest lucru este ușor de făcut, urmând mai multi pași.

Comments are closed.